Üdvözöllek az oldalon
Vendég
 

A játék tér: 
 
Indulás: 2015-10-11
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A fő chat-ünk: Discord Chat

 
 


Derek Története
Garandir: Az átkelés Története
Darkia Története
Nakatani Története
Segal Története
Alice Története
Airnella, a magányos farkaslélek
Mikaela, egy Dead Port történet
Asmin, Az elátkozott félvér
Jason, Napló

 

 
 

!Chaten lehet kérni!

ELIT://magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468691081_03417.png
Namida FanSub


//kaibutsu.gportal.hu/portal/kaibutsu/upload/773287_1506804969_09541.gif
Társoldalak:
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg

 

 

 

 

 

 

League Of Legends Pointer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tündér Királynő halála 
1.Rész – Az ember bőrbe bújt sárkány
 
- Tudtad te is hogy eljön a napja annak amikor neked is elkell hagynod ezt a világot. Ez már csak a halandósággal jár… Nem mindenki története végződik boldogan Theissa.
 
*** Harminc évvel ez előtt ***
Amikor még a földön a mágusok szégyenkezve jártak, és az emberek mágján égették őket én már akkor is itt voltam. Az erdőkben, a fákban, a levelekben, a fűszálakban, a földben, a gyökerekben és a levegőben. Ott voltam és néztem az ezer évnyi szenvedést és háborút. Aztán mikor visszatértek a sárkányok újra éledtem egy kiscsecsemő testében. Az évek múltak majd lassan elkezdtem elfelejteni ki is vagyok valójában. Egy erős varázslatos lény. Amikor visszatértek emlékeim éppen édesanyám adott életet egy kisfiúnak, aki halva született, majd az anyám követte őt a túlvilágra. Egyedül maradtam, de nem sokáig. A felszabaduló érzelmek aktiválták a bennem szunnyadó erőt. A testem lassan átalakult, majd az lett, akivé lennem kellett. Én lettem Paludem tündér királynője, de a gyász miatt a természet körülöttem megváltozott. A fák helyett szeszélyes gombák nőttek. A rét helyett mocsarak. A világ megváltozott az én képemre. Az összes teremtményt én irányítottam szerte Paludem világában, ami persze a birodalom vezetőjének nem tetszett.
 
Vadászokat béreltek fel mágikus erőkkel hogy megöljenek, de én mindig túljártam az eszükön. A rengeteg halott miatt a „véres tündér” gúnynevet illesztették rám. Az újabb háborúk jöttek, de most más volt mint az emberek idején. A bombák és atom helyett pusztítóbb erőt használtak… a mágiát. Egy atombomba ereje ott lobogott minden mágus szívében kik egymásra törtek területekért és eszmékért.
 
- Királynőm. Újra megtörtént. Felrobbantottak egy Júlia templomot a messzi vidéken ami kirobbantotta a háborút. Paludem is csatlakozott… Mit teszünk? – Mondta a hűséges Lucius, aki egy békaszerű varázslényvolt és a tündér királyné szemfülese.
- Felkészülünk, hogy megvédjük az erdőt. – Mondtam egy legyintéssel az égbe küldtem egy szikrázó gömböt, ami az égen szétrobbant majd egy hatalmas védelmi pajzsot alkotott. Ki kívülről bemerészkedni próbált szertefoszlott. 
- Na de királyném! Nem segítünk megvédeni Paludement? – Kérdezte Lucius.
- Éppen azt teszem. – Mondtam majd a közeli növényekhez mentem. Megfogtam a virágok szárait és elmerengtem a világon. Láttam mindent. Ahogy felálltak a hadseregek. Ahogy láncra vert sárkányokat állítanak hadba. Aztán egy jövendölést láttam. A mágus vér újra patakokban fog folyni.
 
Pár héttel a háború kezdete után az egyik éjszaka robbanásra ébredtem. Kiszálltam a levélből amiben aludtam, és a földet megérintve láttam amint egy másik földről érkezett varázsló a védelmi varázslatom szélén áll és hihetetlen varázserővel szétrobbantja azt. Az egész területet körülvevő varázsburok szertefoszlott.
- Mi közeledik felénk királynőm? – Kérdezte Lucius. 
- Azt hiszem tudom mi ez, de nem hittem hogy valaha látok még közülük egyet is. – Mondtam mire eszembe jutott a kezdetek kezdete és a nőstény sárkány. Nem hittem hogy az ő földrészéről látok bárkit is majd ezen a világrészen. Tudtam mit kell tegyek. 
- Menekülnünk kell Lucius. Messze kell mennünk ha nem akarod hogy megöljenek minket. – Mondtam mire felkaptam a kezembe a békaszerű lényt és menekülni kezdtem. Nem mertem varázslatot használni. Ahogy menekültünk a sűrű gomba erdőben folyton magam mögé tekintettem. A távolban láttam ahogy a varázsló közeledik felém. Futottam futottam de nem elég gyorsan. A lábamat a földbe gyökerezte, és éreztem hogy ez a varázslat egy másik lélekből származik. Erősebb mint bármelyikünké ezen a világon.
 
A közelembe sétált majd a kezét a tarkómra helyezte. Több ezer éve élek már de sosem láttam hozzá hasonlót. A mágiája egyszerűen… nem volt e-földi. Nem… ő nem… Ő nem is egy mágus. Ez az érzés. Ő egy sárkány! Éreztem ahogy kiszipolyozza belőlem az energiát ami életet adott nekem az évezredek alatt és hirtelen a földre rogytam. Úgy éreztem a testem elhagyja magát, majd a sárkány elillant. A lábamat kiemelve a földből elestem és a mocsaras talajra estem. Nem tudtam mozogni. Lucius könnyes szemekkel próbált segíteni rajtam, de már nem tudott. Nem éreztem már semmit… Nem éreztem az erőt ami fellángolt bennem… Eltudott tőlem venni mindent de egy valamit nem… A gyászt.
 
 
2.Rész – Halandó Lét

Marianne kisasszony kunyhojában eltelt még egy nap. Már több mint hat éve hogy rám talált a mocsárban elterülve. Kora reggel kelt engem, mert indulnunk kell a piacra. Marianne asszonynak már alig akad valami aranytallérja. Fia Leonidäs éjszaka dolgozik egy mágus titkáraként, de a háborúk miatt a fizetése egészen csekély lett. Ebből a kevés pénzből próbálunk vacsorát készíteni. A piacon általában ugyan azt szoktuk venni… Gombát.

- Már nagyon unom a gombát Marianne. Légy szíves csak ma vegyünk valami mást. Csináljunk almás levest. – Mondtam mire a néni felnézett rám és egy jókora pofont adott.
- Látszik rajtad leány hogy fogalmad sincs mit jelent számunkra az hogy egyáltalán ehetünk. Tudod te édesem mi az hogy éhezni? Szállj magadba! – Szidott meg ENGEM egy idős asszony. Engem aki ezredéveket élt a földön. Kinek hatalma erősebb volt… vagyis lehetett volna egy sárkányénál ha nem esek mély gyászba. Az az emberbőrbebújt sárkány elvette az összes mágikus erőmet. Egy senkivé váltam. Egy senkiként pedig a világ legszegényebb országában nem élheted túl.

Otthon Leonidäs várt minket. A konyhapult mellett állt én pedig odasiettem és egy nagy csókot nyomtam az arcára.
- Az én boldogságom. – Mondtam mire ő válaszolt:
- Az én napfényem. – Majd megcsókolt mire Marianne néni közénk tolakodott és elkezdte felvágni a gombát. Este jót vacsoráztunk. Így ment ez sok ideig míg végül a néni álmában lelte halálát. Aztán már csak én és Leonidäs maradtunk. Terhes lettem, és átéltem azt amint évezredek óta töprengtem… Milyen lehet anyának lenni és egy gyermeknek életet adni. Miután megszületett a három leányom Denery, Fiona és Violett és öregedni kezdtem megértettem mit jelent embernek lenni és azt hogy az idő tényleg mennyire kevés. Leonidäs nem tudta a történetem. A múltam hogy én mi voltam… De nem tudtam eltitkolni előle amikor lányaimban ott volt az erő, ami bennem már kihalt.

Miután elmondtam neki az igazságot nem bírta elfogadni. Szívéből szeretett de nem bírta a hazugságokat és főleg azt ha valaki egy egész életen át hazudott neki. A kunyhó már túl kicsi volt, és a fizetésből már a lányokat nem tudtuk etetni. Ezért őket egy REGE-be tartó vonatra tettük. Azon a héten nem is étkeztünk, mert az összes pénzt arra költöttük hogy eltudják őket vinni egy gazdag családhoz kiknek egy valami nem adatott meg az pedig a gyermek. Az évek múltak és Leonidäs-al elhidegült a kapcsolatunk.
- Régebben szerettél. Régebben megcsókoltad minden részét a testemnek, de most már rám se tudsz nézni mind ez egy hazugság miatt? – Kérdeztem mire rám nézett szemüvegén keresztül az idős férfi.
- Te vagy a tündér aki miatt a folyók megapadtak és aki miatt a rohadt erdő átalakult valami gombakatasztrófává. Nem tudom elhinni… Theissa te fel sem fogtad mit teszel. Miattad vagyunk ott ahol. – Mondta majd elment aludni a hálószobánkba. Én kimentem és a csillagos eget bámulva elderengtem mit is tehettem rosszul… De rájöttem semmit… Talán ez a legjobb hogy az életemnek most már ténylegesen lesz egy végpontja.

- Tudod lehetett volna boldog minden egyes napom ami marad hátra. Egy halandó ideje olyan kevés szinte olyan mintha a markodban fognád a homokóra homokját és megpróbálnád minél jobban megakadályozni, hogy az kifolyón a kezedből. Minden nap, óra, perc, másodperc egy küzdelem az idővel és mi veszekszünk. Lehettünk volna boldogok… együtt. Leinidäs kérlek! – Mondtam befeküdve mellé az ágyba.
- Már elkéstél Theissa. A boldogságunk egy másik családban talált otthont. Ez itt már nem otthon hanem egy sírhely számodra és én itt ragadtam veled. Amikor haladóvá váltál… Tudtad te is hogy eljön a napja annak amikor neked is elkell hagynod ezt a világot. Ez már csak a halandósággal jár… Nem mindenki története végződik boldogan Theissa. – Mondta majd elfordult. Elaludtunk mire egy békaszerű hangra lettem figyelmes. Az egyik pillanatról a másikra Lucius a mellkasomra ugrott majd egy nagy késsel elvágta torkomat. Kezemet lassan a plafon felé emeltem. Üvölteni akartam, de már nem volt rá lehetőségem. Már csak a fehér fény ami rám vár… De legalább vége lett… Végre vége.

VÉGE

Egy extra fotó a mágusról aki elvette Theissa erejét:

Katt a helységek nevére hogy elérd a menüpontokat!

 
 

ÚJ OLDAL! MÁGIA NEVELDE KETTŐ MÁR ELÉRHETŐ! KATTINTS IDE:

- Az oldal 2019.05.31.-ke után szünetre ment -

Szünetel:

~ Az oldal ~

Munkálatok:

~ Átformálások ~

~ Ha több ideig írod a kérésed mielőtt elküldöd másold, mert eltűnhet ~

~ Ha kell segítség keres fel nevelőket vagy engem a discord chatünkön.

 

 

A játszott világtérkép:


/Ez nem a háborúhoz tartozó/

//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Babilon 5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png CAECUS 5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Paludem  5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Dignissim-Saltus 4/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png REGE  4/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Edouardus Castle  3/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Electronic-Sem  3/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Dead Port  3/0Fizető eszközök:

1 = 50 Mágia Erő
Mágia Erő (MG)
Aranytallér
 (AT)
Adramin (AD)

//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468673025_05919.jpg


Elérhetőségek:

Facebook oldalunk:
https://cdn0.iconfinder.com/data/icons/yooicons_set01_socialbookmarks/256/social_facebook_box_blue.png

Az oldal Google Chrome-on tesztelt!

Az oldalon lévő mágiák száma: 64

 


Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu