Üdvözöllek az oldalon
Vendég
 

A játék tér: 
 
Indulás: 2015-10-11
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A fő chat-ünk: Discord Chat

 
 


Derek Története
Garandir: Az átkelés Története
Darkia Története
Nakatani Története
Segal Története
Alice Története
Airnella, a magányos farkaslélek
Mikaela, egy Dead Port történet
Asmin, Az elátkozott félvér
Jason, Napló

 

 
 

!Chaten lehet kérni!

ELIT://magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468691081_03417.png
Namida FanSub


//kaibutsu.gportal.hu/portal/kaibutsu/upload/773287_1506804969_09541.gif
Társoldalak:
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg

 

 

 

 

 

 

League Of Legends Pointer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dommiel, Rémuralom Babilonban

A mágia világ 6100. évét írtuk amikor még Babilon elrendeződő állapotban volt és a különböző területek vezetői megegyeztek egy egységes birodalomról voltak olyanok, akik nem gondoltál ezt jövedelmezőnek. A több terület különböző ideológiájuk varázslóinak hirtelen csapás volt az egységes mágus állam kialakulása.  A Hanká terület vezetője úgy gondolta, hogy ha nem lehet megváltoztatni a többi terület vezetőinek a döntését, akkor majd ő és az ő népe fog föléjük kerekedni.

                Dommiel, a holló király Hanká terület vezérévé vált 6132-ben. A már megalakult Babiloni birodalom kerületekre lett osztva, és a Hanká elnevezés helyett Dommiel már a harminchetedik kerület vezetője lett.  Az emberek élete, és velük együtt a mágusoké is teljesen megváltozott a harminc év alatt. Megjelentek a közigazgatási, és szociális fejlesztések. Az emberek már harmóniában éltek, elhagyták a barbár korszakukat, és gyönyörűséges fellegekben lebegő lakásokban éltek. A földön lévők kisebb kunyhokban, vízeséses tetőszerű kisházakban, arannyal bevont házakban. A városok kialakultak REGE birodalom mintájára.
A Holló király szervezkedésbe kezdett. Kiskorától azt a célt tűzték ki neki tanítói, hogy ő legyen a Hanká birodalom uralkodója. Törje meg a Babiloni szennyet, és terítsék be hollók egész Babilont. Megalakította titkos szervezetét CAECUS-t. (a későbbi kialakult birodalom nevének ehhez történelmileg van csak köze. A Dommiel hatalom után kétszáz évvel alakul ki CAECUS, és a mozgalom vezetője úgy tartja, hogy a múltban történt történések erősen hatással vannak CAECUS birodalom helyzetére. A törvényen kívüliek elgondolása miatt.) A szervezet célja minden kerületben lévő választások útján felkerülni a vezetői székbe ez által minden kerület Dommiel kezébe kerül. Ez így is történt három év leforgása alatt. Az utolsó terület megszerzése után három hónappal kezdődtek meg a tényleges hatalom átvételnek a megmozdulásai. Az átvett területeken a hatalmas mágia erővel rendelkező CAECUS tagok terrorban tartották a többi törvényben dolgozót, így nem volt semmilyen akadálya annak, hogy Dommiel a Babiloni kastélyba bevonuljon, és teljes mértékben átvegye az irányítást.

Embereinek senki sem mert ellent mondani. Az évek múlásával a világ legkülönlegesebb varázslóit gyűjtöttek össze és különböző katonai csoportokat alakítottak ki velük amiknek ezen különleges varázslói voltak a vezéreik. Dommiel bevezeti Babilonban a királyságot 6136-ban. A Babiloni nevet eltörli, és a Babiloni népet ezután két csoportja osztja. A Hankákra, és a hollók eledelére. A nagyobb vezetőket megölték, és akik az ők ideológiájukkal egyet értettek és nagyon ritkán voltak akik ellenálltak azokat hollók elé vetették, és ténylegesen megették őket a hollók. Amit szerettek volna beteljesedett. Hollók lepték el egész Babilont.

Az ember eddigi életüket hátra hagyva kellett elfogadniuk az új törvényeket, és rendszer. A Hankák nem hittek a varázstalan emberekben ezért őket automatikusan megölték vagy kiűzték. Ha Babilon területén maradtak, és lebuktak akkor pedig szintén a hollók elé kerültek. Minden munkaterületen csak varázslásra képes ember dolgozott. Ez pedig azért volt gond, mert ekkoriban már a birodalmak bevételeit nagyban a küldetések és más birodalmaknak teljesített munkák jelentették (Főleg REGE birodalomból). A mágia világban a pénz varázslása pedig halállal járt.


A Dommiel irányítás alatt születik meg az első mágus vallás a Mashi. E szerint a varázslatot nem rúnák feltárásával szabadították a világra, hanem egy maszkot viselő nő holló alakban. A vallás szerint minden más állat az ősidők szennyeit hordozzák (Ami tudományosan igaz is. Radioaktív sugárzást hordoztak magukban az álltalunk ismert földi állatok, de ez már nem volt káros az emberi szervezetre, így ez is értelmetlen nézet volt), így lekellett ölni őket. A vallásban nem ismerték el a varázstalan embereket. Úgy tartották őket nem áldotta meg a szent holló, aki az űrből szállt le a földre. Elitélték azokat a mágusokat, akik más állati eredetű mágiát használt. Az ilyen varázslóknak az üldözése két évvel a hatalom átvétel után meg is kezdődött. Sokszor ráhúzták olyan emberekre is, hogy szennyezett mágiát használ, akikre ez nem volt igaz, de mint a felépített birodalom ellenségeit el kellett valahogyan mégis egy törvényes úton tüntetni.

A Hankai birodalomban három év leforgása alatt már elenyésző volt azoknak a létszámra akik a rendszer ellen fellázadnának. Dommiel tényleg elhozta a rettegést, de ennek a rettegésnek, és hatalomnak messzi híre kelt. REGE birodalom ezen éveiben legszebb virág korát éli. Nem volt vetélytársa még a mágia világában. Ez volt a központ, de mint a központ elég szigorú, és zárkózott. Ők adták ki a mágia alapvető törvényeit, de nem érdekelte mi történik a világ más pontjain, de amikor a menekülő Babiloni lakosság a kapujukon kopogtatott a király Zaurusz megváltoztatta nézeteit a külső birodalmakkal kapcsolatban. Dommiel ereje, és furfangossága kétségbe ejtette őt. Paranoiás lett, mert a betörő menekülő tömeg úgy beszélt róla, mint legyőzhetetlen félistenről aki pusztítást hozott csatlósaival. Úgy gondolta bármikor betörhet a királyi udvarba és hollóival megeteti egész REGE birodalmat. Ám az egyik elit katonai varázsló vezérnek elege lett Dommiel rémuralmából, miután Dommiel elkezdte legyilkolni saját embereit szenny mágia vádjával.
E varázsló mondja el az összes titkot amivel Hanka birodalma rendelkezik. Zaurusz össze hívta a tanácsülést, és megszavazzák a támadást Dommiellel szemben.

Az egész elf – és más varázslókból álló sereg Babilon nagy kapuja elé megy 6158-ban. Dommiel varázsló serege gyenge az éhezéstől csak elit különleges mágusai vannak olyan erőben, amivel felvehetik a harcot. A csata elkezdődött, és végül REGE bejutott a kapunk aztán kerületről kerületre előrébb jutottak a királyi kastélyhoz. A királyi kastély az első kerület mögött helyezkedett el. A legtöbb harc pedig az első húsz kerületben történt. Amikor a REGE csapatok már elfoglalták Babilon felét Dommiel saját maga indul a harcba. Rengeteg REGE-it ölt meg egy egy szárnycsapásával. Hollói óriásira növekedtek, és nagyon erős mágiájukkal óriásokat pusztítottak el. Miután a csataterek csendesek lettek mindig Dommiel maradt hátra aki a holtestek között sétált tovább. Úgy gondolta, hogy átverekszi magát pár állomáson, és utána REGE felé veszi az irányt, hogy elpusztítsa a REGE-i fővárost ám a kapuban várta őt REGE négy legképzettebb, és legkülönlegesebb erővel rendelkező mágusai. Ők nekik nagy pusztítások árán sikerül legyőzniük Dommiel-t. Ezzel ér véget a Dommiel-i rémuralom.

Zaurusz úgy dönt a négy mágusra hagyja Babilont. Rájuk bízza az újra építési folyamatoknak a megkezdését. A megmaradt Mashi vallású varázslókat, és a Dommiel-i uralkodás éltetőit börtönbe zárták. A nagyobb vezetőket kivégezték. Az újjá építést REGE falva segítette anyagilag, és a menekültek voltak, akik vissza tértek újjá építeni régi városaikat. A birodalom lassan, de újra vissza állt, és természetesen vissza kapta nevét is. Negyven év elteltével (~6190) újra alakul a döntéshozói egységes birodalom. A régi törvényeket teljesen átírja a négy varázsló, és úgy döntenek, hogy ne történjen meg újra egy ilyen hatalom átvétel, hogy ezentúl nem lesznek kerületek hanem négy része lesz Babilonnak. Mind a négyen kapnak egy részt, és azt irányítják, majd minden hónapban egyszer össze ülnek megvitatni a fontosabb, az egész birodalomra ható dolgokat. Viszont, mint eredeteiben REGE-i varázslók itt is szigorúbb törvények jelennek meg, de ez által évek múlásával Babilon olyan fejlettségre, és befolyásra tesz szert, mint REGE.

Az idő múlásával Babilon lett a világ legbékésebb helye. A legtöbb varázslót itt képzik ma már ki, és mindig megemlékeznek arról, hogy mivel jár az amikor valakinek a hatalom megmérgezi az elméjét. 

 

 

A négy király helyei itt látszódnak:

 

Katt a helységek nevére hogy elérd a menüpontokat!

 
 

ÚJ OLDAL! MÁGIA NEVELDE KETTŐ MÁR ELÉRHETŐ! KATTINTS IDE:

- Az oldal 2019.05.31.-ke után szünetre ment -

Szünetel:

~ Az oldal ~

Munkálatok:

~ Átformálások ~

~ Ha több ideig írod a kérésed mielőtt elküldöd másold, mert eltűnhet ~

~ Ha kell segítség keres fel nevelőket vagy engem a discord chatünkön.

 

 

A játszott világtérkép:


/Ez nem a háborúhoz tartozó/

//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Babilon 5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png CAECUS 5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Paludem  5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Dignissim-Saltus 4/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png REGE  4/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Edouardus Castle  3/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Electronic-Sem  3/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Dead Port  3/0Fizető eszközök:

1 = 50 Mágia Erő
Mágia Erő (MG)
Aranytallér
 (AT)
Adramin (AD)

//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468673025_05919.jpg


Elérhetőségek:

Facebook oldalunk:
https://cdn0.iconfinder.com/data/icons/yooicons_set01_socialbookmarks/256/social_facebook_box_blue.png

Az oldal Google Chrome-on tesztelt!

Az oldalon lévő mágiák száma: 64

 


Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók