Üdvözöllek az oldalon
Vendég
 

A játék tér: 
 
Indulás: 2015-10-11
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A fő chat-ünk: Discord Chat

 
 


Derek Története
Garandir: Az átkelés Története
Darkia Története
Nakatani Története
Segal Története
Alice Története
Airnella, a magányos farkaslélek
Mikaela, egy Dead Port történet
Asmin, Az elátkozott félvér
Jason, Napló

 

 
 

!Chaten lehet kérni!

ELIT:

//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468691081_03417.png
Namida FanSub


//kaibutsu.gportal.hu/portal/kaibutsu/upload/773287_1506804969_09541.gifTársoldalak:
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468329427_03895.jpg

 

 

 

 

 

 

League Of Legends Pointer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fórum
Fórumok : A történetetek : Nakatani Története Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
Doctor

2019.03.23. 23:11 -

[4-1]

Doctor Előzmény | 2019.05.16. 21:09 - #4

Egy hét telt el az az éjszaka óta, hogy magamhoz tértem. Naponta többször is meglátogattak, de az idő nagyrészében hagytak aludni. Azt mondták pihennem kell, még veszélyes ébren lennem, bármikor visszaeshetek. A tűz recsegve égett a kandallóban, bevilágítva a szobát. Szuszogást hallottam az ágyam mellől. Rávettem magam, hogy megmozduljak, felemeltem a felsőtestem az ágytól, aztán rögtön vissza is zuhantam. Erőtlennek éreztem magam… Mint, akit leszúrtak. „Hülyeség” gondoltam. „Honnan tudhatnám milyen érzés, ha leszúrnak”. A gondolat mégis rémisztően ismerősnek tűnt. Egy hideg penge áthatol a mellkasomon, meleget érzek, fázni kezdek. Valami nedves folyik végig testemen. Vérzek. Köhögök, a fájdalom enyhül, nem érzek lassan semmit… Még egy utolsó heves fájdalom, kihúzza a fegyvert, látom az elhalványuló világban az önelégült arcát…

Zihálva ültem fel az ágyban. Nem lehetséges. Mégis olyan valóságosnak tűnt minden. Felemeltem a remegő kezemet, azt vártam, hogy vörös színe lesz a véremtől, de nem… Egy egyszerű kar, egy kicsi kézfejjel. Kérdések millió özönlötték el a fejemet. Mi történt velem, milyen betegséget kaptam el. Mi a nevem egyáltalán? Hány éves vagyok? Hogy nézzek ki? Ostobán éreztem magam, a legalapvetőbb ismeretekkel nem voltam tisztában önmagamról. „Kiakarok szállni az ágyból – eleget feküdtem már” – az elhatározásom eredményeként lábra kelltem, csak azért, hogy ismételten visszaesek az ágyra. Fájdalom hasított a lábamba, mintha szilánkosra törtek volna a csontjaim. Kiabálni akartam, de az érzések még abban is visszatartottak.

- Mégis mi a fene történt velem. – motyogtam magamnak. – Miért élek még… - újból felkelni nem tudtam már, az álom elnyomott.

~

A hajnal sugarai sütöttek be az ablakokon. A tűz velem együtt aludt el, kénytelen voltam jobban magamra húzni a takarót, hogy ne érezzem a bőrömön a kellemetlen hideget. Az ajtó ma reggel is kinyílt. „Anyám” lépett be rajta. Legalábbis mindenki azt mondta, ő az. Nem ismertem fel, teljesen idegennek tűnt számomra.

-Jó reggelt. – köszöntöttem mosolyogva. Láttam rajta, hogy megkönnyebbülve nézz rám.

- Neked is. – leült mellém az ágyra, a kezében egy tálcával, aminek tartalmát látva összefutott a nyál a számban. Tele volt rakva különböző reggeli ételekkel. – Tetszik? – mosolygott. – Úgy gondoltam ma már ehetnél rendesen is. Jobban vagy már ugye? – csak bólintani tudtam miután felültem és az ölembe rakta a tálat.

- Köszönöm. – hebegtem és nekiláttam az evésnek miközben ő a fejemre rakta a kezét és simogatni kezdett. Kellemes volt, de mégis oly idegen érzés.

- Mond csak drágám, mire emlékszel? – a kezemből kiesett a kiválasztott étel, a kérdés hirtelenségére. Elmondjam neki? Hogy úgy érzem mintha meghaltam volna? Mit reagálna rá? Azt hinné megőrültem?

- Nem, semmire azelőttről, hogy felkeltem aznap éjszaka. – nem mondtam el neki. Még nem, túl keveset tudtam én magam is.

- Rendben. Semmi baj, biztos idővel eszedbe jut minden. Addig is hoztam neked valamit ezenkívül. – lerakott mellém egy kis könyvet. – Benne van rólad minden mióta megszülettél. – átölelt majd otthagyott a reggelimmel és a könyvvel együtt

~

Már rég végeztem az étellel, feküdtem az ágyon és csak figyeltem a könyvet. Annyi kérdésre adhat választ! Mégse bírtam valamiért rávenni magam arra, hogy kinyissam. Végül sóhajtottam egyet és fellapoztam az első oldalt. Egy rajz fogadott, feltehetőleg én voltam az gyerekként. Legalábbis kisebb gyerekként, mint most. „Nakatani”. Tehát így hívnak.

A könyv adatai szerint tizenhárom éves vagyok, kék a hajam – mondjuk ezt már én is észrevettem mert elég hosszú – és aranysárga a szemem. Egyéb dolgokat is leírt, mint például mi a kedvenc ételem, illetve ilyesmik. Fura volt ezeket úgy megtudni, hogy nem emlékeztem rájuk. Viszont ahogy olvastam egyre jobban éreztem magam. Talán az a tudat okozta, hogy már nem vagyok teljesen ismeretlen magam számára. Becsaptam a könyvet, kikeltem az ágyból. Most már nem estem vissza az ágyra, képes voltam megállni a saját lábaimon. Kissé óvatosan ugyan, de elindultam az ajtó felé felfedezni a házat.

 


Doctor Előzmény | 2019.04.07. 22:09 - #3

Az éjszaka közepén verte fel a ház csendjét Nakatani. A szemei kipattantak és lihegve kelt föl az ágyból. Idegen érzés töltötte el. Nem érezte magát a megfelelő helyen, nem tudta hol van és hogyan került oda. Az időérzéke megbolondult. Az zajra az ajtó kitárult és egy idősebb nő lépett be rajta, a látványtól pedig majdnem elájult.

- Kislányom… - odarontott az ágyban fekvőhöz és a lehető legszorosabban átölelte. Az arcán könnyek csorogtak végig.  Nakatani nem tudott megszólalni. Nem ismerte fel az őt szorongató asszonyt.

- Azt hittük meghaltál… A gyógyítók azt mondták a mocsári betegség, amit elkaptál… hogy... – nem tudta befejezni a mondatát, egyre inkább elözönlötték a könnyek. Nakatani pár másodperc múlva átkarolta a hátát annak ellenére, hogy nem értett semmit.

~

Nakatani visszatudott feküdni aludni, de nem igazán sikerült neki. A fejében túl sok gondolat járt, az alvást egyszerűen mellékesnek gondolta, nem pihenést akart, hanem válaszokat. Ahogy töprengett egy férfihang ütötte meg a fülét.

- Nem kéne életben lennie...- halk volt ugyan, de még hallatszódott. Mély negyvenes éveiben járó hang volt.

- Hogy mondhatsz ilyet? – fakadt ki egy másik hang, akiben Nakatani az „anyja” hangját vélte felismerni. – Inkább örülj, hogy jól van!

- Nem érted. A város legjobb gyógyítói nézték meg és azt mondták reménytelen. Most pedig csak úgy felkell az ágyban mikor tegnap még levegőt is alig bírt venni? Szívem a lányunknak nem szabadna élnie. Lehetetlen, hogy életben legyen. – a változás szembetűnő volt. A kemény hang letörtté vált és már alig lehetett hallani. Érezni lehetett, hogy fájtak neki a szavai.

- De életben van! Éreztem, hogy életben van! – az asszony zokogni kezdett. – A teste meleg volt, a szíve vert! Mozgott, felült az ágyban, az istenekre még át is ölelt!

- Sss… Igazad van… Lehet az istenek ajándéka, hogy túlélte.

Nakatani mindeközben magára húzta a takarót teljesen és a mellkasához húzta a lábait. Továbbra sem értette az egész helyzetet. Csupán annyit, hogy nem szabadna életben lennie.

 

 

 


Doctor Előzmény | 2019.03.29. 00:05 - #2

   Dignissim-Saltus erdejei nem voltak kevésbé veszélyesek az elvártnál. Haladó mágus létemre nehézkesen tudtam csak haladni a dzsungelben. Babilonban rengeteg pletykát lehetett hallani az ősi erdőkről, melyek egy része igaznak is bizonyult, többségük viszont nem volt más mint a városiak tévképzete a természetről. Félrelöktem egy, az arcomba mászó indát és átléptem egy csontvázat. Ember méretű volt, de egyértelműen nem a fajhoz tartozott. A hátából tüskék álltak ki, a kezén pedig karmok meredeztek előre. Valaha félelmetes teremtmény lehetett, most már csak a gyanútlanokra jelent annyi veszélyt, hogy megijeszti őket. A tetem ugyan már nem árthatott nekem, de az ami végzett vele igen. Nem úgy tűnt mintha frissen hullt volna el, de attól még egy másik ragadozónak lehetett ez a vadászterülete. Vagy pedig az egyik törzs kapta el, ami viszont valószerűtlennek tűnt. Azokból a karmokból egész jó minőségű fegyvereket vagy eszközöket csinálhattak volna. Ellenálltam a kísértésnek, hogy letörve egyet magammal vigyek.

Az idő mintha lassabban telt volna a fák közötti fulladt levegőben. Néha hangok hallatszódtak a távolból, egy kisebb ág reccsenése mikor rálép valaki, a levelek zörgése, vagy egy a prédája után rohanó nagyobb testű ragadozó üvöltése. A fák lombjai elzárták a napfény jelentős részét, de azt, hogy esteledik még így is érezni lehetett. A levegő lehűlt, az élet kezdett megjelenni. Egyszer egy furcsa kinézetű madár repült el előttem, máskor egy kisebb testű majom követett egy jó ideig. Még az éj beállta előtt kiakartam érni az An’Ulkazok területéről. A szóbeszéd szerint a rituális mágia mesterei voltak és nem visszakoztak ez egy idegenen demonstrálni. Zöld füst kezdett el a fák közül előkúszni, majd lassan testet öltöttek. A törzs megtalált.

- Dera mos qualam izetai – az egyik alak előrelépett. Hangja rekedt volt és idősnek hangzott. Nem úgy mint egy öregemberé, hanem mint olyasvalakié, aki látta a dzsungel fáit még csak éppen kihajtani a földből. – Juta mize lawande tura.

- A mester azt tudakolja, mi jogon merészelsz betérni a területünkre. – a tolmács arcát egy majmot ábrázoló maszk fedte. – Válaszolj szőke alak. Az időnk és türelmünk véges.

- Semmi ok az hirtelenségre. – egyelőre nem tűntek idegesnek, sőt meglehetősen nyugodtak voltak, habár ezt nem volt könnyű a füst és a maszkok miatt megállapítani. – Csak Dignissim fővárosa felé tartok látogatóba az uralko… - elharaptam a mondatomat. Nem feltétlen okos ötlet kijelenteni, hogy kihez tartasz egy ősi törzs előtt. Nem valószínű, hogy ők is elismerik Dig uralkodóját maguknak.

- Ikaei powe masda welva – szólt hátra a törzsfönőknek a fordítóm. Úgy tűnt a kezdeti ellenségeskedése elmúlt, intett a társainak, hogy nem avatkoznak közbe, folytathatom utamat. A törzs lassan eltűnt már csak a törzsfönők s néhány harcosa maradt hátra.

- Remélem nem kellett túl sokat várakoznod miattunk. Mindenkinek véges az ideje. – a tolmácsom egy fél pillanatra levette a maszkját és megvillantotta ördögi vigyorát. A törzsfönők zöld füst keretében eltűnt.

- Az öreg elment. – sóhajtott egyet majd megfordult és kezdett ő is tovaszállni. – Öljétek meg.

Az őrök kihúzták a fegyvereiket és nekem rontottak. A sokk hatásából csak akkor ébredtem fel mikor a meleg vér végig folyt a kezemen. Egyikük felemelte a lándzsáját, hogy átszúrjon vele, erre egy inda a lábánál fogva felemelte és a fák törzséhez csapkodta. A másik három hátrálni kezdett, de nem sokáig tudtak, az inda elkapott mégegyet és hozzávágva a mellette állóhoz harcképtelenné tette mindkettőt. Az utolsó harcos az eszméletlen társaira nézett, majd rám, végül megemberelte magát és támadásba lendült. Félreugrottam a kardjának suhintása elől, majd kigáncsoltam. Pillanatok alatt feltápászkodott, de ez bőven elég volt arra, hogy a földből fegyvert készítsek magamnak. Mikor a védelme még gyenge volt oldalról megpróbáltam megvágni, de sikeresen kivédte. A mágiával átitatott kőkard és a fémpenge párbaja felverte az erdő koraesti csendjét. Derekasan küzdött, de egyre több seb keletkezett a testén, egyre többször jutottam át a védelmén. Egy utolsó kétségbeesett csapásba fektette minden reményét. Felemeltem a fegyverem és kivédtem, az erejében azonban beleremegett a karom. Elvigyorodtam, majd amilyen gyorsan jött olyan gyorsan tűnt el a győzelmi mámor. Szúró fájdalmat éreztem a gyomromban, majd leköptem vérrel az ellenfelemet. A mögöttem álló kihúzta belőlem a fegyvert, majd egy erőteljes rúgással leküldött a földre. A tolmács volt az.

- El nem hiszem, hogy mindent magamnak kell csinálnom. – lehajolt mellém majd az ingemnél fogva felemelte a felsőtestem. – Nem láttunk szívesen söpredék. Tudom, hogy ki vagy és hova tartasz.

- Szedd össze a társaidat. – szólt az utolsó emberének. – Távozzunk innét,

- És mi lesz vele? – fordította megvetően amaz felém a tekintetét.

- Úgy gondoltam hagyom elvérezni, de földmágus. – kiköpött egyet. – A végén még valahogy felgyógyítaná magát… tehát így nem maradt más választásom. – felemelte a fegyverét, én pedig éppen időben realizáltam mit akar. A mellkasom fölött pár centivel állította meg egy inda a halált.

- Még így is van erőd védekezni? Érdekes. – csettintett egyet mire zöld láng futott végig a fegyveren hamuvá égetve az utolsó esélyeimet az életben maradásra.

- Nos… Viszlát söpredék. Jó szundikálást. Örökre. – a fájdalom rövid volt és nem tartott utána már tovább. Ez volt az utolsó dolog amire gondolni tudtam, majd a világra örökre elsötétülni látszott. A hangok elhalkultak, a vér megfagyott az ereimben. Anduin történetének vége.


Doctor Előzmény | 2019.03.23. 23:11 - #1


[4-1]

 

Katt a helységek nevére hogy elérd a menüpontokat!

 
 

- Az oldal 2019.05.31.-ke után szünetre ment -

Szünetel:

~ Az oldal ~

Munkálatok:

~ Átformálások ~

~ Ha több ideig írod a kérésed mielőtt elküldöd másold, mert eltűnhet ~

~ Ha kell segítség keres fel nevelőket vagy engem a discord chatünkön.

 

 

A játszott világtérkép:


/Ez nem a háborúhoz tartozó/

//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Babilon 5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png CAECUS 5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Paludem  5/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Dignissim-Saltus 4/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png REGE  4/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Edouardus Castle  3/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Electronic-Sem  3/0
//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1445443569_00942.png Dead Port  3/0Fizető eszközök:

1 = 50 Mágia Erő
Mágia Erő (MG)
Aranytallér
 (AT)
Adramin (AD)

//magenevelde.gportal.hu/portal/magenevelde/upload/767926_1468673025_05919.jpg


Elérhetőségek:

Facebook oldalunk:
https://cdn0.iconfinder.com/data/icons/yooicons_set01_socialbookmarks/256/social_facebook_box_blue.png

Az oldal Google Chrome-on tesztelt!

Az oldalon lévő mágiák száma: 64

 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!